search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Μεγάλη ανατροπή στο MasterChef: Τα γυρίσματα και το νέο πρόσωπο

30.09.2019 15:32
Μεγάλη ανατροπή στο MasterChef: Τα γυρίσματα και το νέο πρόσωπο - Media

 

Το MasterChef έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του καναλιού, αφού το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί κάθε κύκλο σχεδόν εμμονικά, πράγμα που το καθιστά σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά formats των τελευταίων χρόνων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gossip-tv.gr, η πρεμιέρα του show είναι προγραμματισμένη για το β’ μισό της σεζόν, ότι κριτές του show είναι ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς κι ότι σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα γυρίσματα.

Σημειώνεται ότι οι auditions ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου από τη Λεμεσό της Κύπρου, ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα η αναζήτηση επίδοξων σεφ γίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κάθε χρόνο η ομάδα της παραγωγής του μαγειρικού show κάνει castings για την ανεύρεση τέταρτου κριτή, κάτι που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε, αφού σε κάθε κύκλο του show βλέπαμε μόνο τους τρεις γνωστούς κριτές.

Ωστόσο, ο τέταρτος κριτής που οι ιθύνοντες του MasterChef σκέφτονται να εντάξουν φέτος δεν είναι μάγειρας. Πρόκειται για τον pastry chef, Κρίτων Πουλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:42