search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:48
MENU CLOSE

Μακριά από το κέντρο η συγκέντρωση του ΚΚΕ την Πρωτομαγιά

25.04.2012 09:19
Μακριά από το κέντρο η συγκέντρωση του ΚΚΕ την Πρωτομαγιά - Media

Με ανακοίνωση του, το ΠΑΜΕ γνωστοποίησε την απόφαση του να πραγματοποιήσει τη φετινή συγκέντρωση τιμής της εργατικής Πρωτομαγιάς, στο πλάι των Χαλυβουργών.

Με ανακοίνωση του, το ΠΑΜΕ γνωστοποίησε την απόφαση του να πραγματοποιήσει τη φετινή συγκέντρωση τιμής της εργατικής Πρωτομαγιάς, στο πλάι των Χαλυβουργών.

Μέχρι και φέτος το ΠΑΜΕ καλούσε τους εργαζομένους στην Πλατεία Ομονοίας, ωστόσο, η φετινή Πρωτομαγιά θα εορτασθεί σε απόσταση 20 και πλέον χιλιομέτρων από το κέντρο και συγκεκριμένα έξω από τις πύλες του εργοστασίου της Χαλυβουργικής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σηκώνοντας ψηλά τη σημαία της αλληλεγγύης, το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη της Αττικής να τιμήσει την Πρωτομαγιά μπροστά στις πύλες της «Χαλυβουργίας», να στηρίξει ολόπλευρα τους απεργούς και όλους τους εργάτες που αγωνίζονται. Η απεργιακή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση όλης της Αττικής θα γίνει στις 10 π.μ., στις πύλες του εργοστασίου, ενώ απεργιακές συγκεντρώσεις διοργανώνονται σε δεκάδες πόλεις».

Όσον αφορά στις συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης, το ΠΑΜΕ οργανώνει πανεργατικό απεργιακό συλλαλητήριο, στις 10.30 π.μ., στο Αγαλμα του Βενιζέλου. Στην Πάτρα, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Γεωργίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:48