search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Αρχαία Ολυμπία: Πατέρας αποπειράθηκε να βιάσει την 14χρονη θετή κόρη του

01.10.2019 09:51
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 14χρονη αλλοδαπή κοπέλα στα χέρια του «άρρωστου» θετού της πατέρα, σε χωριό του δήμου Αρχ. Ολυμπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η 14χρονη έμεινε για λίγες ημέρες μόνη με τον 44χρονο σύζυγό της μητέρας της – κατά πληροφορίες το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση – και εκείνος σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές το κορίτσι, βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Το 14χρονο κορίτσι ενημέρωσε τη μητέρα του που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα για τα όσα φέρεται να βίωσε και άμεσα ενημερώθηκαν στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη του 44χρονου φερόμενου δράστη.

Παράλληλα υπό το καθεστώς προστασίας βρίσκεται και η 14χρονη έως ότου επιστρέψει η μητέρα της.

Αναμένεται να διενεργηθεί και ιατροδικαστική εξέταση για την υπόθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01