search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Βίτσας για Τατσόπουλο: Το βασικό είναι να πάει καλά ο Πέτρος – Η απάντηση του για τα «τρολ» που τον έκραξαν

03.10.2019 07:13
Βίτσας για Τατσόπουλο: Το βασικό είναι να πάει καλά ο Πέτρος - Η απάντηση του για τα «τρολ» που τον έκραξαν - Media

 

«Το βασικό ζήτημα είναι να πάει καλά ο Πέτρος» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στον συγγραφέα στο στούντιο του Alpha όταν παραπονέθηκε για οξείς πόνους στο στήθος. Ο βουλευτής ήταν καυστικός σε όσους τον επέκριναν για τη στάση του την ώρα του περιστατικού, και διηγήθηκε τι συνέβη.   

«Ήταν σημαντική  η βοήθεια του κ. Λύρα (σ.σ πλαστικός χειρουργός), και το κουράγιο το Πέτρου που είπε “θέλω να αποχωρήσω, γιατί ένιωσα έναν οξύ πόνο”…  Σημασία έχει να γίνει καλά» είπε ο κ. Βίτσας.

Ο Δημήτρης Βίτσας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για όσους τον κατέκριναν για την αντίδρασή του. «Βγήκαν και μερικά τρολ… Η βλακεία είναι ανίκητη» σχολίασε.

«Ο Πέτρος ήταν εξαιρετικά τυχερός που ήταν στο στούντιο, που δεν ήταν μόνος του, ότι μίλησε, ότι υπήρχε γιατρός τυχαία, και η ταχύτητα που ήρθε το ΕΚΑΒ… Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο. Εξαιρετικοί ήταν και οι γιατροί του Ιπποκράτειου, κατάλαβαν αμέσως τι έχει γίνει και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο» σημείωσε ο βουλευτής.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:37