09/04/2020 20:09:16

Οικογένεια Τατσόπουλου: Απέραντη ευγνωμοσύνη στους σωτήρες του

Τατσόπουλος: Μου έγραφαν στο διαδίκτυο, «είσαι τομάρι, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό για αυτό δεν σε πήρε» - Media

 

Από την μηχανική υποστήριξη βγήκε ο Πέτρος Τατσόπουλος και η οικογένειά του θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ στα άτομα που βοήθησαν στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Το μήνυμα της οικογενείας μετέφερε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο φίλος του κ. Τατσόπουλου, Απόστολος Δοξιάδης.

Η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη για τον Πέτρο Τατσόπουλο

«Oι αγαπημένοι του Πέτρου Τατσόπουλου, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.