search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Οικογένεια Τατσόπουλου: Απέραντη ευγνωμοσύνη στους σωτήρες του

03.10.2019 07:55
Θα κάνει μήνυση και στον Τατσόπουλο ο Μπογδάνος; - Τι έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο facebook - Media

 

Από την μηχανική υποστήριξη βγήκε ο Πέτρος Τατσόπουλος και η οικογένειά του θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ στα άτομα που βοήθησαν στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Το μήνυμα της οικογενείας μετέφερε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο φίλος του κ. Τατσόπουλου, Απόστολος Δοξιάδης.

Η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη για τον Πέτρο Τατσόπουλο

«Oι αγαπημένοι του Πέτρου Τατσόπουλου, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:58