search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:41
MENU CLOSE

Σοφία Αρβανίτη: Συγκινεί η εξομολόγησή της για την απώλεια του αδερφού της στο Μάτι (Video)

03.10.2019 10:06
Σοφία Αρβανίτη: Συγκινεί η εξομολόγησή της για την απώλεια του αδερφού της στο Μάτι (Video) - Media

 

Στην πολυθρόνα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», κάθισε το βράδυ της Τετάρτης η Σοφία Αρβανίτη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του αδερφού της, ο οποίος έσωσε 73 ανθρώπους κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

«Είμαι πολύ περίεργα. Βιώνω μία τελείως καινούργια κατάσταση, λόγω της απώλειας του αδερφού μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Τα βλέπω όλα θολά, λίγο απόκοσμα, μέσα από ένα πέπλο», είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής καλλιτέχνις.

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να τον ξεχάσω. Θέλω κάθε μέρα να τον σκέφτομαι, όπως γίνεται και μέχρι τώρα. Μιλάω μαζί του και πιστεύω ότι με βοηθάει. Έχω δει αλλαγές στη ζώη μου. Ακόμη και αν αυτό είναι ένα παραμύθι που μου αρέσει να το συντηρώ… θέλω να νιώθω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στον ουρανό που μας προσέχει».

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η Σοφία Αρβανίτη ανάφερε πως «ο αδερφός μου, την ημέρα των γενεθλίων του, στις 23 Ιουλίου του 2018, έσωσε 73 ανθρώπου στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ήμασταν καλεσμένοι από τον ίδιο και την οικογένειά του, τον γιο του και τη γυναίκα του, να περάσουμε και αυτά του τα γενέθλια στο σπίτι του στη Νέα Μάκρη. Και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “μην ξεκινήσεις με τη μαμά να έρθετε, γιατί η περιοχή στο Μάτι έχει πάρει φωτιά και θα φύγουμε με τον Ταξιάρχη (σ.σ. το αλιευτικό σκάφος που είχε) να πάμε να σώσουμε τον κόσμο που έχει φύγει από τον χώρο της πυρκαγιάς και πάει προς τη θάλασσα”».

«Το να σώζεις 73 ανθρώπους και σκυλιά και ζώα, να τους παίρνεις πάνω στο σκάφος, να τους πηγαίνεις σε ασφαλές σημείο και να ξαναγυρνάς για να πάρεις κι άλλο κόσμο δείχνει ότι ο αδερφός μου ήταν ένας ήρωας. Η κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη και το θεωρώ ύψιστη τιμή για έναν άνθρωπο αυτό και είμαι περήφανη», δήλωσε η ερμηνεύτρια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:38