search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:43
MENU CLOSE

«Έφυγε» η μεγάλη ηθοποιός Ντάιαν Κάρολ (Video)

04.10.2019 18:04
«Έφυγε» η μεγάλη ηθοποιός Ντάιαν Κάρολ (Video) - Media
 
Έφυγε σήμερα από τη ζωή στο σπίτι της στο Λος Αντζελες, η μεγάλη αφροαμερικανίδα ηθοποιός Ντάιαν Κάρολ, χτυπημένη από τον καρκίνο, στα 84 της χρόνια. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η κόρη της, Σούζαν Κέι, με δηλώσεις της στο Associated Press.
Η υποψήφια για Όσκαρ και τραγουδίστρια ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα ηθοποιός που έπαιξε, σε σίριαλ της αμερικάνικης τηλεόρασης, ρόλο ο οποίος δεν ήταν της «υπηρέτριας».
 

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της, η Κάρολ κέρδισε το βραβείο Tony για το «No Strings» και το βραβείο Ακαδημίας για το «Claudine». Η Carroll έγινε ευρέως γνωστή για το πρωτοποριακό σίριαλ «Τζούλια».
Η Κάρολ υποδήθηκε την Τζούλια Μπλαιρ, νοσοκόμα στο επάγγελμα της οποίας ο σύζυγος είχε σκοτωθεί στο Βιετνάμ. Η πρωτοποριακή κωμωδία προβλήθηκε από το 1968 έως το 1971. Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στις Η.Π.Α.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:42