search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:26
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Συνεχίζουν να σαρώνουν οι «Άγριες Μέλισσες»

05.10.2019 08:04
Τηλεθέαση: Συνεχίζουν να σαρώνουν οι «Άγριες Μέλισσες» - Media

 

Σε μία από τις επιτυχίες της σεζόν εξελίσσεται η σειρά «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

Η νέα σειρά εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου έδειξε από την πρεμιέρα ότι θα είναι από τα βάρια χαρτιά. Άλλωστε είναι από τις ακριβότερες παραγωγές του καναλιού τα τελευταία χρόνια.

Η σειρά έδειξε δυναμική από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Έγινε trend στο twitter ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών έγιναν αντικείμενο θαυμασμού τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς.

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να κρατούν τα υψηλά ποσοστά τους.

Αυτό φάνηκε και το βράδυ της Πέμπτης. Η νέα σειρά που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή σημείωσε 34,7% στο γενικό σύνολο και 30,6% στο δυναμικό κοινό όντας όπως είναι φυσικό πάνω από τον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα.

Την ίδια ώρα το X – Factor σημείωσε 13,2% ενώ έφτασε σε τέταρτο ακόμη και το 18,6%. Το talent show του OPEN βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης μεταξύ 22.00 και 23.00 περίπου και πριν ξεκινήσει η σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01