search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε 18χρονη την ώρα που κοιμόταν (Photo)

05.10.2019 14:15
ΗΠΑ: Πιθανή διανομή εμβολίου έως τις αρχές Νοεμβρίου - Media

 

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς μια 18χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα την ώρα που κοιμόταν!

Ο λόγος για την Τζέσικα Ντάνιελς η οποία νωρίς το πρωί της Πέμπτης βρισκόταν στο σπίτι της, με τη μητέρα και τον παππού της, όταν τρεις αδέσποτες σφαίρες «τρύπησαν» τους τοίχους με αποτέλεσμα μια από αυτές να τη χτυπήσει στο στήθος, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

«Βρισκόμουν στο ισόγειο όταν άκουσα τους πυροβολισμούς και σηκώθηκα να δω τι συμβαίνει. Άκουσα, ξαφνικά, την κόρη μου να ουρλιάζει πως η Τζέσικα πυροβολήθηκε και τα έχασα. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της» ανέφερε ο παππούς της άτυχης 18χρονης.

Οι πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σπίτι στις 5.30 τα ξημερώματα και βρήκαν τη νεαρή κοπέλα αναίσθητη. Λίγα λεπτά αργότερα, ανακοίνωσαν τον θάνατό της.

Στην έρευνα που ακολούθησε, η αστυνομία εντόπισε τουλάχιστον 18 κάλυκες από δυο όπλα εκτός σπιτιού, υποδεικνύοντας πως είχε προηγηθεί επεισόδιο. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πως η Ντάνιελς θα μπορούσε να είναι στόχος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45