search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Έχω υποστεί ένα ανελέητο bullying – Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου (Video)

07.10.2019 15:47
ΕΣΡ: Πενθήμερο «τσεκούρι» στην εκπομπή του Λιάγκα  - Media

 

Στις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλιά του για το GNTM και τα plus size μοντέλα απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Έχω υποστεί ένα ανελέητο bullying τις τελευταίες 3-4 μέρες. Ανελέητο. Δηλαδή δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Έρχονται και μου λένε, σε μένα τώρα που είμαι χοντρός, να τους δώσω άδεια να πάνε στην παραλία. Είναι λίγο ντροπή όλο αυτό που έχει γίνει κι έχω στενοχωρηθεί κιόλας, γιατί υπήρξαν και διάφορα sites που έγραψαν ότι είμαι φασίστας, ρατσιστής κλπ. Είχα πολλά μηνύματα: “Πώς μεγαλώνεις παιδιά εσύ;” και τέτοια».

Ακόμη, αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να κινηθεί νομικά εις βάρος των επικριτών του: «Πήγα να κάνω και αγωγή. Το συζήτησα με τους δικηγόρους μου, την ετοίμαζα την αγωγή και θα την κέρδιζα κιόλας. Αλλά μετά λέω: “Δεν είμαι ίδιος με αυτούς και δεν το κάνω”. Ανέβασα τα κείμενά μου (σ.σ. στο προσωπικό του blog) και είπα δείτε τι είχα πει και χθες έλαβα μηνύματα: “Συγγνώμη κύριε Λιάγκα, δεν είχαμε καταλάβει”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:15