search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα: «Η ταινία του Κώστα Γαβρά είναι κάτω του μετρίου» (Video)

11.10.2019 11:41
Έλενα Ακρίτα: «Η ταινία του Κώστα Γαβρά είναι κάτω του μετρίου» (Video) - Media

 

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε η Έλενα Ακρίτα αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο».Όπως τονίζει ο ρόλος της bitch που απαιτούσε το κόνσεπτ της εκπομπής δεν της πήγαινε και ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρο για την ίδια. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, το σταμάτησε, εκμυστηρεύεται, παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η εκπομπή.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση καθώς όπως επισημαίνει αρκείται στα βιβλία της και την εφημερίδα της.

Αναφορικά με την ταινία του Κώστα Γαβρά, η Έλενα Ακρίτα λέει: «Εγώ έκρινα απλώς την ταινία ως θεατής. Η ταινία δεν είναι καλή, κάνει κοιλιά, είναι βαρετή. Έχει μια πολύ κακή μουσική, φινάλε που παραπέμπει στον λατρεμένο κατά τ’ άλλα Γιάννη Δαλιανίδη. Είναι μια ταινία μέτρια, για να μην πω κάτω του μετρίου. Και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με πολιτική ούτε τίποτα, έχει να κάνει με σινεμά».

Από την άλλη, θεωρεί πολύ καλή τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» χαρακτηρίζοντάς την ως εξαιρετική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:54