search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:02
MENU CLOSE

Τουριστικό γραφείο έστησε ταξίδι-έκπληξη σε 500 Γάλλους: Πήγαν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήξεραν τον προορισμό (Photos)

15.10.2019 11:41
Τουριστικό γραφείο έστησε ταξίδι-έκπληξη σε 500 Γάλλους: Πήγαν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήξεραν τον προορισμό (Photos) - Media

 

Το γραφείο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Γαλλίας, εξειδικεύεται στον θρησκευτικό τουρισμό και κάθε χρόνο οργανώνει για τους πελάτες του της τρίτης ηλικίας ένα ταξίδι – έκπληξη. Οι επιβάτες πηγαίνουν στο αεροδρόμιο, χωρίς να γνωρίζουν τον τελικό προορισμό τους.

Εκεί τον πληροφορούνται από τις οθόνες, επιβιβάζονται στο αεροπλάνο και το ταξίδι αρχίζει.

Αυτή τη φορά ο προορισμός – έκπληξη ήταν η Κρήτη.

Από χθες 500 Γάλλοι ηλικίας από 75-95 ετών κάνουν τις διακοπές τους στο νησί και απολαμβάνουν τις καλές καιρικές συνθήκες και τη θάλασσα.

Την παραμονή τους εδώ οργάνωσε ο τουριστικός επιχειρηματίας Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων, ο οποίος είπε στην τοπική εφημερίδα Πατρίς.:

“Το γραφείο Richou είναι ένα οικογενειακό πρακτορείο που δραστηριοποιείται στην τουριστική αγορά εδώ και 67 χρόνια.

Πηγαίνει από γενιά σε γενιά, οι πελάτες του το εμπιστεύονται και υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στα ετήσια ταξίδια – έκπληξη που οργανώνει.

Η μεγαλύτερη σε ηλικία ταξιδιώτισσα είναι 94 ετών

Ταξιδεύουν από διαφορετικές πολεις της Γαλλίας και πληροφορούνται στα αεροδρόμια τον τόπο του προορισμού τους αυτή τη φορά ήταν η Κρήτη!

Σύμφωνα με τον κ. Βλατάκη, άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, μεταξύ των οποίων πάρα πολλά ζευγάρια, έχουν ήδη καταλύσει στο ξενοδοχείο Mirabello Wyndham στον Άγιο Νικόλαο και το πρόγραμμα των διακοπών τους περιλαμβάνει τον γύρο του νησιού.

“Φέτος ήλθαν εδώ, του χρόνου θα πάνε κάπου αλλού. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα ταξίδια με τον… μυστικό προορισμό τα απολαμβάνουν ιδιαίτερα

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30