search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:52
MENU CLOSE

Διαψεύδει το ΓΕΣ την μαζική δηλητηρίαση φαντάρων στην Κω

18.10.2019 07:17
Διαψεύδει το ΓΕΣ την μαζική δηλητηρίαση φαντάρων στην Κω - Media

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) διέψευσε την καταγγελία φαντάρων που είχε δημοσιεύσει το Δίκτυο Ελέυθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» για μαζική δηλητηρίαση νεοσυλλέκτων στρατιωτών σε μονάδα της Κω.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, το άρθρο «είναι ψευδές και συκοφαντικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» και προσθέτει ότι «στη συγκεκριμένη μονάδα παρουσιάστηκαν μεμονωμένα περιστατικά εποχικής ίωσης».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση του ΓΕΣ έχεις ως εξής:

Διάψευση Δημοσιεύματος

Γνωρίζεται ότι άρθρο ιστοσελίδας που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 σύμφωνα με το οποίο έλαβε χώρα μαζική δηλητηρίαση νεοσύλλεκτων στρατιωτών σε Μονάδα της νήσου Κω, είναι ψευδές και συκοφαντικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στη συγκεκριμένη Μονάδα παρουσιάστηκαν μεμονωμένα περιστατικά εποχικής ίωσης.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:52