02/07/2020 09:36:53

Φώφη Γεννηματά: Στις 18 Οκτωβρίου 1981 ο λαός άλλαξε τη μοίρα του

Φώφη Γεννηματά: Στις 18 Οκτωβρίου 1981 ο λαός άλλαξε τη μοίρα του - Media

 

«Όσο κι αν χτυπηθεί ο χώρος μας, οι ρίζες που μπήκαν παραμένουν στέρεες» τονίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συμπλήρωση 38 χρόνων από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981.

«18.10.1981: Μία ελπίδα που δεν διαψεύστηκε. Σαν σήμερα η Αλλαγή» γράφει η κ. Γεννηματά σημειώνοντας: «Στο άκουσμα της μεγάλης νίκης χιλιάδες ανθρώπων ξεχύνεται στους δρόμους. Το θυμάμαι σαν να είναι χθες…

Κατεβαίνω την Πανεπιστημίου, είμαστε ένα ορμητικό ποτάμι νέων παιδιών. Με τις σημαίες μας ψηλά. Η μέθη της νίκης που μας έχει συνεπάρει κάνει τα βήματά μας γοργά. Τα όνειρά μας για μια νέα Ελλάδα δεν μπορούν να περιμένουν ούτε λεπτό».

«Στις 18 Οκτωβρίου 1981 ο λαός άλλαξε τη μοίρα του. Πίστεψε και αγωνίστηκε για μια ελπίδα που δεν διαψεύστηκε» συνεχίζει, προσθέτοντας ότι το κόμμα προχωράει με όσα έμαθε και ονειρεύεται με το κεφάλι ψηλά και το βλέμμα στο μέλλον».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.