search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:53
MENU CLOSE

Πέτσας: Στην εξωτερική πολιτική μαζεύουμε τα σπασμένα Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένου

21.10.2019 08:40
Πέτσας: Στην εξωτερική πολιτική μαζεύουμε τα σπασμένα Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένου - Media

 

«Η Ελλάδα μαζεύει τα σπασμένα της εξωτερικής πολιτικής του κ. Τσίπρα και του θιάσου Κοτζιά – Καμμένου», τονίζει, σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Απαντώντας στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τη διαδικασία διεύρυνσης της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια, ο κ. Πέτσας επισημαίνει πως οι πολίτες ξέρουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε την Ελλάδα επί 4,5 χρόνια κομπάρσο στην Ευρώπη, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κινήθηκε πολύ γρήγορα για να διασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα και για να αποκαταστήσει τη θέση της Ελλάδας στην περιοχή μας αλλά και την αξιοπιστία μας στην Ευρώπη.

«Όπως προκύπτει από τα επιτεύγματα των πρώτων εκατό ημερών στα εξωτερικά θέματα, από τη συμπεριφορά των εταίρων μας κι από τα δημοσιεύματα στα ξένα ΜΜΕ, η Ελλάδα ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια. Όλα τα άλλα είναι ψέματα, φαντασιώσεις και προφάσεις εν αμαρτίαις» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48