search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:49
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ σε Άδ. Γεωργιάδη: Όπως κάθε ακροδεξιός, όταν ζορίζεται, ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό

23.10.2019 15:38
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ούτε ανασχηματισμό στην κυβέρνησή του μπορεί να κάνει - Media

 

Ανακοίνωση με σκληρή απάντηση στη δήλωση του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη περί χρηματισμού του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπ. Υγείας Παύλου Πολάκη από φαρμακευτικές εταιρείες εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο «κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει αρχίσει να ζορίζετα με το σκάνδαλο Novartis, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης». 

Πιο συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξης: 

«Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό.

Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη.

Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24