search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Σε έξι μήνες θα ολοκληρωθεί το νέο γιγάντιο Leroy Merlin στον Κηφισό

24.10.2019 06:27
Προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των καταστημάτων «Leroy Merlin» στην Ελλάδα - Media

 

Η κατασκευή του καταστήματος της γαλλικής αλυσίδας ιδιοκατασκευών Leroy Merlin στην έκταση της πρώην κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκη στον Κηφισό, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε έξι περίπου μήνες από την Άκτωρ, για λογαριασμό της Hines. 

Όπως ανέφερε, πρόσφατα, στο συνέδριο για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας ο διευθυντής της Hines Ανδρέας Καψάλης, το κτήριο θα έχει εμβαδόν 12.000 τ.μ., και θα είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, καθώς τα μέχρι τώρα καταστήματα έχουν επιφάνεια ως 10.000 τ.μ. 

Να θυμίσουμε ότι στην έκταση του πρώην Μουζάκη, η Blackrocκ σχεδίαζε να δημιουργήσει τον πολυχώρο Academy Gardens, έργο που δεν προχώρησε και ως εκ τούτου το ακίνητο πωλήθηκε στην Hines. Το έργο εκτιμάται ότι θα έχει προϋπολογισμό της τάξης των 15 εκατ. ευρώ.

Επίσης, με ορίζοντα την άνοιξη του 2021, η Hines θα ολοκληρώσει την αναδιάρθρωση του εμπορικού κέντρου Athens Heart, το οποίο θα μετατραπεί σε premium εκπτωτικό κέντρο 22.000 τ.μ. με την επωνυμία Gazi Outlet, που θα διαθέτει κινηματογραφικές αίθουσες και ισχυρές επωνυμίες ένδυσης και υπόδησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01