search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Μπάχαλο στο Μπάκιγχαμ: Έξαλλος ο Κάρολος με τους γιους του

24.10.2019 12:34
Μπάχαλο στο Μπάκιγχαμ: Έξαλλος ο Κάρολος με τους γιους του - Media

 

Σοβαρές παρενέργειες προκαλεί στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας η «κόντρα» των πριγκίπων Ουίλιαμ και Χάρι.

Έξαλλος είναι ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος με τις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι σε ντοκιμαντέρ ότι υπήρξε ρήξη στη σχέση του με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς «τα αδέρφια έχουν καλές και κακές ημέρες».
 
Σύμφωνα με πηγές των Ανακτόρων, ο Κάρολος θεωρεί ότι αυτή η αναφερόμενη ρήξη έχει υπονομεύσει και υποβαθμίσει εντελώς τη σπουδαία δουλειά που ο ίδιος κάνει στο εξωτερικό.
 
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έφθασε στην Ιαπωνία για διήμερη περιοδεία προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή ενθρόνισης του Αυτοκράτορα Ναρουχίτο ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με την εθνική ομάδα ράγκμπι της Ουαλίας στο Τόκιο.
 
Επιπλέον, αναμένεται να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που εκτείνεται σε δύο μέρη, ώστε να γιορτάσει τα 50 χρόνια του ως Δούκας της Κορνουάλης.
 
Αλλά ο Κάρολος φέρεται πως είναι εντελώς εξοργισμένος με τις κόντρες των γιων του καθώς έχουν υπονομεύσεις τη δουλειά του, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01