search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Τσίπρας για Μητσοτάκη και Makedonia: Όλα τα έξυπνα τα κρατά για τον εαυτό του ο μπαγάσας…

25.10.2019 08:22
Τσίπρας για Μητσοτάκη και Makedonia: Όλα τα έξυπνα τα κρατά για τον εαυτό του ο μπαγάσας... - Media

 

Με ειρωνική διάθεση ήρθε το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για τα όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα εμπορικά σήματα. Ο πρώην πρωθυπουργός ασκεί, παράλληλα, κριτική στη στάση των ευρωβουλευτών της ΝΔ κατά την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την Βόρεια Μακεδονία.

«Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το “c” με το “k” θα έλυνα το πρόβλημα…», σχολιάζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέροντας ότι «οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων».

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Αποχή από την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων, οι βουλευτές της ΝΔ. Αποχή και του πρωθυπουργού από τη κρίσιμη συζήτηση στη Σύνοδο Κορυφής, όπου αποδείχθηκε ότι η Δανία και η Ολλανδία έχουν σημαντικότερο ρόλο και λόγο για τα Βαλκάνια από ό,τι η Ελλάδα.

Αλλά ας μη γκρινιάζουμε…Οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων. Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το “c” με το “k” θα έλυνα το πρόβλημα… Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δεν μου είπε. Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45