search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Κραυγή αγωνίας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου – «Σε άθλια κατάσταση κρατούμενος, του δίνουν μόνο ντεπόν» (Σκληρή photo)

25.10.2019 14:03
Κραυγή αγωνίας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου - «Σε άθλια κατάσταση κρατούμενος, του δίνουν μόνο ντεπόν» (Σκληρή photo) - Media

 

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, στην Πάτρα, ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κρατουμένων, η διοίκηση του καταστήματος αρνείται την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Ο κρατούμενος βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση που φαίνεται ακριβώς στην φωτογραφία και έχει τρομερούς πόνους, η φυλακή αρνείται να τον πάει στο νοσοκομείο και του χορηγεί μόνο Depon», αναφέρεται στην καταγγελία.

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ δείχνει το ακροδεξιό της πρόσωπο ξεκινώντας από τους ποιο αδύναμους. Δεν ξεχνάμε ότι πριν σχεδόν 2 χρόνια ο συγκρατούμενος μας πέθανε από μια φλεγμονή στο δόντι γιατί απλά η φυλακή αρνούνταν να τον πάει σε νοσοκομείο, εκατοντάδες νεκρούς είχαμε τα τελευταία χρόνια για απλά κανένας δεν ενδιαφέρεται για εμάς. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν σωφρονιστικά καταστήματα απλά μπουντρούμια βασανιστηρίων», καταγγέλλουν οι κρατούμενοι.

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, στην Πάτρα, ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κρατουμένων, η διοίκηση του καταστήματος αρνείται την μεταφορά του στο νοσοκομείο. «Ο κρατούμενος βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση που φαίνεται ακριβώς στην φωτογραφία και έχει τρομερούς πόνους, η φυλακή αρνείται να τον πάει στο νοσοκομείο και του χορηγεί μόνο Depon», αναφέρεται στην καταγγελία. «Η κυβέρνηση της Ν.Δ δείχνει το ακροδεξιό της πρόσωπο ξεκινώντας από τους ποιο αδύναμους. Δεν ξεχνάμε ότι πριν σχεδόν 2 χρόνια ο συγκρατούμενος μας πέθανε από μια φλεγμονή στο δόντι γιατί απλά η φυλακή αρνούνταν να τον πάει σε νοσοκομείο, εκατοντάδες νεκρούς είχαμε τα τελευταία χρόνια για απλά κανένας δεν ενδιαφέρεται για εμάς. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν σωφρονιστικά καταστήματα απλά μπουντρούμια βασανιστηρίων», καταγγέλλουν οι κρατούμενοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01