search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Έσεξ: «Μας έλεγαν ότι η διαδρομή είναι ασφαλής» – Ραγίζουν οι καρδιές οι γονείς της 26χρονης

26.10.2019 14:06
Έσεξ: «Μας έλεγαν ότι η διαδρομή είναι ασφαλής» - Ραγίζουν οι καρδιές οι γονείς της 26χρονης - Media

 

Το ταξίδι της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο κατέληξε σε μια ανείπωτη τραγωδία με έναν φριχτό θάνατο. Η 26χρονη Βιετναμέζα Φαμ Τι Τρα Μαι φέρεται να είναι ανάμεσα στους 39 νεκρούς που πάγωσαν μέχρι θανάτου στο φορτηγό της φρίκης στο Έσεξ.

Οι γονείς της δυο φτωχοί άνθρωποι που ζουν σε ένα σπίτι από πλίθρα με τσίγκινη οροφή στην πόλη Νγκιέν στο Βιετνάμ. Είναι ανθρώπινα ράκη. Έχουν μηνιαίο εισόδημα 361 ευρώ αλλά έκαναν οικονομίες προκειμένου να συγκεντρώσουν 35.000 ευρώ για να πληρώσουν τον διακινητή και να δώσουν την ευκαιρία στο παιδί τους για μια καλύτερη ζωή. Που να ήξεραν ότι το έστελναν στον θάνατο.

Η Φαμ τους έστειλε το τελευταίο μήνυμα της ζωής της. «Συγνώμη μαμά, πεθαίνω δεν μπορώ να αναπνεύσω».

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι η κοπέλα είναι ανάμεσα στους 39 νεκρούς όμως η οικογένειά της φοβάται για τα χειρότερα. Οι υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας και του Βιετνάμ συνεργάζονται ώστε να επιβεβαιώσουν τις ταυτότητες των θυμάτων αλλά ακόμη δεν έχει δοθεί κάποιο όνομα ή ακόμη και εθνικότητα στη δημοσιότητα.

Ο πατέρας της κοπέλας Φαμ Βαν Θιμ μίλησε στο CNN και είπε ότι δεν το χωρά ο νους του ότι η κόρη του πέθανε με αυτόν το φρικτό τρόπο.

«Έχω την πολυαγαπημένη μου κόρη και τα χρήματά μου» λέει με θλίψη και προσθέτει ότι οι διακινητές δεν είπαν στην οικογένεια πώς θα μετέφεραν την 26χρονη στην Αγγλία. Ταξίδεψε μέσω Κίνας και Γαλλίας και όταν πλέον είχαν χάσει επαφή μαζί της, ο άνδρας ανέφερε την εξαφάνισή της. Τότε όμως ήταν αργά και για εκείνη και για τους άλλους 38 συνοδοιπόρους στον θάνατο. Πλέον το οξυγόνο τους είχε τελειώσει.

«Οι διακινητές είπαν πως είναι ασφαλής διαδρομή, ότι οι άνθρωποι πάνε με αεροπλάνο, αυτοκίνητο… Αν το ήξερα ότι θα πήγαινε έτσι, ποτέ δεν θα την άφηνα να φύγει»

Υπήρχαν και άλλα φορτηγά με 100 ανθρώπους

Το Sky News κάνει μια συγκλονιστική απόκάλυψη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του το φορτηγό όπου ωρήκαν το θάνατο οι 39 άνθρωποι ήταν μέλος ενός κομβόι και μαζί με τα άλλα δυο φορτηγά μετέφεραν συνολικά περισσότερους από 100 ανθρώπους.

Οι αρχές στη Μεγάλη Βρετανία οργώνουν τον τόπο προκειμένου να ανακαλύψουν που βρίσκονται τώρα τα άλλα δυο φορτηγά.

Και 5ος ύποπτος συνελήφθη 

Η ιρλανδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν άνδρα, γύρω στα 20, από τη Βόρεια Ιρλανδία, με την υποψία ότι εμπλέκεται στους θανάτους των 39 ανθρώπων, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στο κοντέινερ ενός φορτηγού κοντά στο Λονδίνο, την Τετάρτη.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTE μετέδωσε ότι ο άνδρας συνελήφθη στο λιμάνι του Δουβλίνου σήμερα το πρωί, μετά την άφιξή του με φέριμποτ από τη Γαλλία, κι ότι η αστυνομία θέλει να τον ανακρίνει σχετικά με την πορεία που ακολούθησε το κοντέινερ, όπου βρέθηκαν τα πτώματα.

Η βρετανική αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τέσσερις ανθρώπους σε σχέση με την υπόθεση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49