search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:20
MENU CLOSE

Πεντέλη: Ελεύθερη η 27χρονη που παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο

27.10.2019 14:43
Πεντέλη: Ελεύθερη η 27χρονη που παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο  - Media

 

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ο 14χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη, χτες το βράδυ στη Νέα Πεντέλη, ενώ η 27χρονη οδηγός που εμφανίστηκε αργότερα, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

Το ατύχημα συνέβη στις 22:50 χτες το βράδυ στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου, στην 2η στάση Νέας Πεντέλης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που διενήργησε το Α’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, το παιδί κατέβηκε με φίλους του από λεωφορείο στη στάση και επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, αλλά το παράσυρε ΙΧ που κινείτο την ώρα εκείνη επί της λεωφόρου, με κατεύθυνση από Μελίσσια προς την πλατεία της Νέας Πεντέλης.

Αμέσως μετά η οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το θύμα της, ενώ ο 14χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου σύμφωνα με την Τροχαία, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας διασωληνωμένο.

Η 27χρονη που οδηγούσε το ΙΧ, μισή ώρα μετά το ατύχημα, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Πεντέλης, όπου ανέφερε ότι ήταν η οδηγός και παρέμεινε υπό κράτηση.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:19