search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Λούι Τόμλινσον – Ζέιν Μαλίκ: Συνεχίζεται η κόντρα τους – «Δεν τον έχω συγχωρήσει»

29.10.2019 07:47
Λούι Τόμλινσον - Ζέιν Μαλίκ: Συνεχίζεται η κόντρα τους - «Δεν τον έχω συγχωρήσει» - Media

 

Ο Λούι Τόμλινσον δεν είναι έτοιμος να συγχωρέσει τον Ζέιν Μαλίκ για το πώς αντιμετώπισε τους One Direction μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα.

Ο Μαλίκ αποχώρησε από την μπάντα τον Μάρτιο του 2015, υποστηρίζοντας ότι είχε καταβληθεί από υπερβολικό «στρες», και ο Τόμλινσον υποστηρίζει σε συνέντευξή του ότι ο Μαλίκ είπε «πολλές βλακείες» μετά την αποχώρησή του για τους Χάρι Στάιλς, Λίαμ Πέιν και Νάιλ Χόραν που παρέμειναν.

«Δεν νομίζω ότι έχει ωριμάσει, μέσα στο κεφάλι μου, ώστε να δώσω μια πραγματική απάντηση» δήλωσε ο Τόμλινσον στο Metro UK όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να συγχωρέσει τον Μαλίκ για την αποχώρησή του.

«Αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ θυμωμένος με το όλο θέμα. Δεν νομίζω ότι το χειρίστηκε και πολύ καλά. Αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ. Ποιος ξέρει; Είπε πολλές βλακείες τις πρώτες ημέρες. Νόμιζω ότι οι One Direction ήταν αρκετά καλοί».

Μετά το θάνατο της μητέρας του ο Τόμλινσον αποκάλυψε ότι επιθυμία της ήταν να συμφιλιωθεί με τον Μαλίκ. «Η μαμά μου, μού είπε: “Πρέπει να τα βρείτε με τον Ζέιν. Η ζωή είναι πολύ μικρή”».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:47