search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:03
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί οι δρόμοι

31.10.2019 11:56
4939114

 

Συγκέντρωση στα Προπύλαια πραγματοποιούν  φοιτητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και πορεία προς τη Βουλή.

Οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστοί, ενώ η τροχαία ανακοίνωσε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το απόγευμα λόγω συγκεντρώσεων.

 

Τα αιτήματα των φοιτητών

Οι φοιτητές διεκδικούν, όπως τονίζουν, «σύγχρονες σπουδές με δικαιώματα, ένα πτυχίο υψηλού επιπέδου ανά επιστημονικό αντικείμενο που να κατοχυρώνει την πλήρη πρόσβαση στο επάγγελμα και όχι πανεπιστήμιο με “άσυλο”».

Στο μεταξύ είχε προγραμματιστεί παράσταση διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ έξω από τη Βουλή κατά του νομοσχεδίου για τη χορήγηση ασύλου που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς θα συνεχιστεί και το απόγευμα.

Στις 6 το απόγευμα αντιρατσιστικές οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή.

Οι οργανώσεις που μετέχουν στην πορεία είναι οι: ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, Κοινότητα Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα», Δίκτυο Αφρικανών στην Ελλάδα, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων για τη ρύθμιση και διαχείριση της κυκλοφορίας, η οποία επιδεινώνεται και από τις καιρικές συνθήκες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59