search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Χαρίτσης: Αναμένουμε οτι ο κ. Τασούλας θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων

01.11.2019 10:34
Χαρίτσης: Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για κλειστά κέντρα φυλακές δεν αποτελούν λύση ούτε για τις τοπικές κοινωνίες ούτε για τους πρόσφυγες - Media

 

Το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για αποκατάσταση της κοινοβουλευτικής τάξης όσον αφορά τη συγκρότηση και ΄συνθεση της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη Νοβάρτις επαναλαμβάνει με δηλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης. Η δήλωση αυτή έρχεται εν αναμονή της απάντησης του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα στην επιστολή Τσίπρα και με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Χάρη Καστανίδη αφενός ότι δεν υπήρξε κεντρική απόφαση στο κόμμα του για την εξαίρεση των Τζανακόπουλου- Πολάκη, αφετέρου ότι είναι παράνομη.

“Μετά και τις ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ, κ. Καστανίδη” αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης στη δήλωσή του, “είναι σαφές ότι η εξαίρεση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Προανακριτική Επιτροπή δεν αποτελεί μονάχα πολιτική μεθόδευση της Ν.Δ. και της συνιστώσας του κ. Σαμαρά στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και σκανδαλώδη παρανομία”.

Και καταλήγει: “Περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Τασούλα, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα με την τήρηση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:55