search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:33
MENU CLOSE

Έκανε αγωγή στον σύζυγό της γιατί έγινε ομοφυλόφιλος κατά τη διάρκεια του γάμου τους – Ζητά πάνω από 520.000 ευρώ

01.11.2019 14:13
Έκανε αγωγή στον σύζυγό της γιατί έγινε ομοφυλόφιλος κατά τη διάρκεια του γάμου τους - Ζητά πάνω από 520.000 ευρώ - Media

 

Ανακάλυψε μετά από εννέα χρόνια γάμου ότι ο σύζυγός της είναι ομοφυλόφιλος και κατέθεσε σε βάρος του αγωγή, ζητώντας πάνω από 520.000 ευρώ

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η γυναίκα αγνοούσε ότι ο σύζυγός της ήταν ομοφυλόφιλος μέχρι που το έμαθε κατά τη διάρκεια του γάμου τους στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Πριν παντρευτούν, ο άνδρας είχε υποστηρίξει ότι ήταν ετεροφυλόφιλος και ήθελε να κάνει παιδιά μαζί της σε μονογαμική σχέση.

Μόλις δυο μήνες πριν από την έκτη επέτειο του γάμου τους, ο άνδρας είπε στη σύζυγό του ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Η γυναίκα ήθελε 296.000 ευρώ για ψυχικό πόνο και 237.000 ευρώ για απώλεια εισοδήματος.

«Η βάση για την αποζημίωσης και τα έκτακτα ποσά που ζητούνται … είναι ότι ο (σύζυγος) φέρεται να την παραπλάνησε, πριν από το γάμο τους, ότι ήταν ετεροφυλόφιλος άνδρας που ήθελε να την παντρευτεί και ότι θα μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά σε έναν ετεροφυλόφιλο γάμο», δήλωσε ο δικαστής Mark Sher.

«(Η γυναίκα) ισχυρίζεται ότι μέχρι αυτή την αποκάλυψη τον Σεπτέμβριο του 2018 δεν γνώριζε τον σεξουαλικό προσανατολισμό (του συζύγου της)», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η εξέλιξη της εκδίκασης δεν πήγε καλά.Ο δικαστής διέταξε τον δικηγόρο της γυναίκας Fareed Moosa να δώσει τις αμοιβές του για να πληρώσει τα έξοδα του συζύγου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:33