search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:17
MENU CLOSE

Η αμήχανη στιγμή της Παπαρίζου: Σκίστηκε το παντελόνι της στη σκηνή (Video)

02.11.2019 11:22
Έλενα Παπαρίζου: Σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της στην Πίνδο - Media

 

Αυτή είναι σίγουρα η πιο άβολη στιγμή της Έλενας Παπαρίζου. Σκίστηκε το παντελόνι της στη σκηνή. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και coach του The Voice περιέγραψε τι της είχε συμβεί σε συναυλία, όταν διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως ασχολείται ερασιτεχνικά με τα ακροβατικά. 

 

Η Έλενα Παπαρίζου του ζήτησε να κάνει κάποιο «κόλπο» αλλά εκείνος αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας πως μπορεί να σκιστεί το παντελόνι του και να γίνει… ρεζίλι.

 

«Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζιν… Πάρα πολύ άβολη η στιγμή. Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα», αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου. 

«Μια φορά το είχα πάθει επί σκηνής πριν πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν στην Πολωνία. Έκανα μια συναυλία με τους Antique, φορούσα μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουστάκι και σακάκι. Και ξαφνικά νιώθω… αέρα… Το πρώτο πράγμα που κάνω, έτσι όπως τραγουδούσα και φεύγει λίγο πίσω το χέρι, είναι να καταλάβω πως έχει σκιστεί από πίσω μέχρι μπροστά το παντελόνι. Είχα ακόμα άλλα 25 λεπτά στη σκηνή. Με πολύ ωραίο τρόπο έκανα πως ζεστάθηκα, πήρα το σακάκι και το έδεσα γύρω γύρω… για να μην έχουμε ευτράπελα και συνέχισα το σόου», πρόσθεσε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:17