search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ ο Λευτέρης Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου» (Photos)

05.11.2019 09:42
Στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ ο Λευτέρης Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου» (Photos) - Media

 

Δάκρυα συγκίνησης για τον Λευτέρη Πανταζή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνάντησε από κοντά τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, το αγγελούδι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βοστόνη από μέρα σε μέρα.

Η επίσκεψή του στο σπίτι της οικογένειας στη Χαλκίδα, την περασμένη Κυριακή, έγινε ύστερα από παρότρυνση των γονιών του μικρού, του Γιώργου και της Ρίας: «Είσαι καλός άνθρωπος. Και γουρλής! Θέλουμε να δεις τον γιο μας, να τους ευχηθείς, θα χαρούμε πολύ όλοι μας» ήταν τα λόγια τους και ο Λε-Πα δέχτηκε αμέσως.

Σε αυτήν την πρόσκληση αγάπης ο ίδιος ένιωσε πολύ έντονα συναισθήματα. «Είμαι πατέρας. Ένιωσα την αγωνία τους, τον φόβο, την ελπίδα. Μαχητές όμως. Όπως και ο Παναγιώτης Ραφαήλ. Τον πήρα στην αγκαλιά μου και καθώς με κοιτούσε με τα μεγάλα αθώα μάτια του, τρελάθηκα. Συγκινήθηκα πολύ. Έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου» δήλωσε, προσθέτοντας ότι θαύμασε την ψυχική δύναμη και της γιαγιάς του παιδιού. «Έδωσα και τη δική μου βοήθεια, από την ψυχή μου, συμβάλλοντας κι εγώ στον ιερό σκοπό τους» μας είπε χαρακτηριστικά.

Panagiotakis Smile Party

Νωρίτερα την ίδια μέρα ο καλλιτέχνης, γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, τραγούδησε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, στην εκδήλωση “Panagiotakis Smile Party” που διοργάνωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Χαλκίς, Φοίβος Μορίδης. Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε με χαμόγελα και ευχές τον μικρό ήρωα, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε το MDA Ελλάδος, στις 15 Νοεμβρίου θα εισαχθεί στο νοσοκομείο Boston Children’s Hospital.

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς του στα social media φωτογραφίες με την οικογένεια και τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ. «Ό,τι πιο συγκινητικό έχω ζήσει! Καλή δύναμη, μικρούλη μου Παναγιώτη Ραφαήλ! Όλα θα πάνε καλά στη Βοστόνη! Το χαμόγελό σου μου έδωσε μεγάλη δύναμη» σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Πηγή: Espressonews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40