search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Αρθρογράφος οπαδός του Μπολσονάρου χαστούκισε Αμερικανό δημοσιογράφο (Video)

08.11.2019 06:57
Αρθρογράφος οπαδός του Μπολσονάρου χαστούκισε Αμερικανό δημοσιογράφο (Video) - Media

 

Οι δυο άνδρες ήταν καλεσμένοι σε ραδιοφωνικό σταθμό. Η κουβέντα τους μεταδιδόταν επίσης και σε live streaming. Από τη μια ήταν ο αρθρογράφος – οπαδός του ακροδεξιού Μπολσονάρου, Αουγκούστο Νούνες και από την άλλη ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γκλεν Γκρινουολντ ο οποίος με κείμενα και έρευνες του έχει πολλές φορές κατακεραυνώσει τον ακροδεξιό πρόεδρο της Βραζιλίας για τις πράξεις και τις τακτικές που ακολουθεί σε πολλά θέματα.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Ο Νούνες προκειμένου να χτυπήσει πισώπλατα τον συνομιλητή του είπε πως ο δικαστής θα έπρεπε να απομακρύνει τα υιοθετημένα παιδιά του Αμερικανού δημοσιογράφου.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και κουβέντα στην κουβέντα οι δυο άνδρες άρχισαν να ανταλλάσσουν χαστούκια και σπρωξίματα.

«Αυτό που μόλις είπε ήταν το χειρότερο και πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω δει στην καριέρα μου ως δημοσιογράφος» είπε ο  Γκρίνγουολντ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:23