26/01/2021 14:04:41

Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή Λιάγκα και τα γέλια για τη φοιτήτρια που υπέστη ασέλγεια

ΕΣΡ: Κι άλλο «καμπανάκι» στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα - Media
 
Μετά από πολύ μεγάλο αριθμό καταγγελιών φαίνεται ότι κάποιο μέλος του ΕΣΡ, ξεχωριστά, αποφάσισε να παρέμβει με αποτέλεσμα το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να καλέσει άμεσα τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις την επόμενη Τρίτη, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
 
Όπως σημειώνει το e-tetradio, κρίνοντας από την κατακραυγή που ακόμα συνεχίζεται αλλά και κάποιες τελευταίες αποφάσεις του ΕΣΡ, η καμπάνα για τον ΣΚΑΪ θα είναι πολύ βαριά.
 
Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ο ίδιος και το πάνελ γελούσαν και έκαναν «αναπαράσταση» της σεξουαλικής κακοποίησης που δέχθηκε φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, όταν άλλος φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη της.
 
Η συμπεριφορά του πάνελ προκάλεσε τεράστιο κύμα κατακραυγής, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας να επιχειρήσει να δώσει εξηγήσεις για το απαράδεκτο θέαμα. Ωστόσο, αυτό τελικά φαίνεται ότι δεν απέτρεψε την παρέμβαση του ΕΣΡ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.