search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:54
MENU CLOSE

Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή Λιάγκα και τα γέλια για τη φοιτήτρια που υπέστη ασέλγεια

11.11.2019 16:22
ΕΣΡ: Κι άλλο «καμπανάκι» στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα - Media
 
Μετά από πολύ μεγάλο αριθμό καταγγελιών φαίνεται ότι κάποιο μέλος του ΕΣΡ, ξεχωριστά, αποφάσισε να παρέμβει με αποτέλεσμα το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να καλέσει άμεσα τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις την επόμενη Τρίτη, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
 
Όπως σημειώνει το e-tetradio, κρίνοντας από την κατακραυγή που ακόμα συνεχίζεται αλλά και κάποιες τελευταίες αποφάσεις του ΕΣΡ, η καμπάνα για τον ΣΚΑΪ θα είναι πολύ βαριά.
 
Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ο ίδιος και το πάνελ γελούσαν και έκαναν «αναπαράσταση» της σεξουαλικής κακοποίησης που δέχθηκε φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, όταν άλλος φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη της.
 
Η συμπεριφορά του πάνελ προκάλεσε τεράστιο κύμα κατακραυγής, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας να επιχειρήσει να δώσει εξηγήσεις για το απαράδεκτο θέαμα. Ωστόσο, αυτό τελικά φαίνεται ότι δεν απέτρεψε την παρέμβαση του ΕΣΡ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:54