search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα λογοδοτήσει ο Γιώργος Λιάγκας

12.11.2019 11:49
Ο ΣΚΑΪ «κατέβασε» το βίντεο με τον απρεπή σχολιασμό Λιάγκα για την ασέλγεια σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ  - Media

 

Ιδιαίτερα δεινή είναι η θέση που βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας τις τελευταίες μέρες μετά την απαράδεκτη στάση του ιδίου και των μελών του πάνελ του στην υπόθεση της φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός είχε εκσπερματώσει στην πλάτη μιας φοιτήτριας την ώρα που εκείνη μελετούσε στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Ο Γιώργος Λιάγκας και η… παρέα του βρήκαν μάλλον… αστείο το γεγονός αφού δε σταμάτησαν να γελούν και να διακωμωδούν το συμβάν, κάνοντας ακόμα και αναπαράσταση αυτού.

Όπως ήταν λογικό ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις που ξέσπασαν και παρά τη «συγγνώμη» του παρουσιαστή φαίνεται ότι δε θα μπορέσει να αποφύγει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες, καθώς μετά το ΕΣΡ θα λογοδοτήσει και στο πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών.

Σύμφωνα με την Ελένη Ανδριανού, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συνεδρίαση για το ζήτημα του Γιώργου Λιάγκα, κατά την οποία αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01