19/02/2020 08:35:21
12.11.2019

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα λογοδοτήσει ο Γιώργος Λιάγκας

Ο ΣΚΑΪ «κατέβασε» το βίντεο με τον απρεπή σχολιασμό Λιάγκα για την ασέλγεια σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ  - Media

 

Ιδιαίτερα δεινή είναι η θέση που βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας τις τελευταίες μέρες μετά την απαράδεκτη στάση του ιδίου και των μελών του πάνελ του στην υπόθεση της φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός είχε εκσπερματώσει στην πλάτη μιας φοιτήτριας την ώρα που εκείνη μελετούσε στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Ο Γιώργος Λιάγκας και η… παρέα του βρήκαν μάλλον… αστείο το γεγονός αφού δε σταμάτησαν να γελούν και να διακωμωδούν το συμβάν, κάνοντας ακόμα και αναπαράσταση αυτού.

Όπως ήταν λογικό ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις που ξέσπασαν και παρά τη «συγγνώμη» του παρουσιαστή φαίνεται ότι δε θα μπορέσει να αποφύγει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες, καθώς μετά το ΕΣΡ θα λογοδοτήσει και στο πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών.

Σύμφωνα με την Ελένη Ανδριανού, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συνεδρίαση για το ζήτημα του Γιώργου Λιάγκα, κατά την οποία αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.