22/02/2020 15:36:57

Κωμικός κορόιδεψε 12χρονο κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες στην τηλεόραση - Έξαλλη η μητέρα του παιδιού (Photos/Video)

Κωμικός κορόιδεψε 12χρονο κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες στην τηλεόραση - Έξαλλη η μητέρα του παιδιού (Photos/Video) - Media

 

Στο σπίτι της Κλαρ Λάλι, όπου ζει η γυναίκα μαζί με την 12χρονη ανάπηρη κόρη της, η Κλαρ έχει δαπανήσει το ποσό των 50.000 ευρώ για να κατασκευάσει μια μεταλλική ράμπα για να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει το παιδί με το καροτσάκι του.

Πρόκειται για μια κατασκευή η οποία ξεκινάει από το πεζοδρόμιο και με ζιγκ ζακ ανεβαίνει μέχρι την πόρτα του σπιτιού.

Ο κωμικός Ράσελ Χάουαρντ, που έχει εκπομπή στην τηλεόραση της Σκωτίας, θεώρησε καλό να σχολιάσει την κατασκευή αυτή και να κοροιδέψει αυτόν που την έφτιαξε αλλά και αυτόν που τη χρησιμοποιεί. Δηλαδή την Κλαρ και τη 12χρονη ανάπηρη κόρη της την Κέιτ.

«Ένιωσα απαίσια, ήταν το χειρότερο συναίσθημα που μπορεί να υπάρξει. Μόλις είδα στην εκπομπή να κοροιδεύουν τον άνθρωπο που χρησιμοποιεί αυτή τη ράμπα» λέει η 38χρονη Κλαρ και συνεχίζει: «Η ράμπα έχει μήκος 60 μέτρων και είναι ειδικά κατασκευασμένη με την άδεια και του δημοτικού συμβουλίου για να μπορεί να ανεβαίνει το κοριτσάκι μου.» Στην εκπομπή ο Ράσελ μόλις είδε την κατασκευή ξέσπασε σε γέλια και άρχισε να πετάει αστεία του στυλ «Έχουν αυτήν την κατασκευή για να μην μπαίνουν οι πλασιέ, ή για να μην μπαίνουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά» ή «φανταστείτε να ξεχάσετε το πορτοφόλι σας στο σπίτι»

Η μικρούλα που άκουσε την εκπομπή και αναγνώρισε τη ράμπα, ξέσπασε σε κλάματα ενώ η μάνα της προσπαθούσε να την ηρεμήσει λέγοντας ότι «ήταν ένα ανόητο αστείο ενός ανθρώπου»  

Η Κλαρ έγραψε στο twitter τα όσα συνέβησαν και ο κωμικός αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.