20/09/2020 16:24:09

Νέος «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ: Παραιτήθηκε η «εξ απορρήτων» της Κέιτ Μίντλετον

Νέος «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ: Παραιτήθηκε η «εξ απορρήτων» της Κέιτ Μίντλετον - Media
 
Το δεξί χερι της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, παραιτήθηκε. Η Κάθριν Κουίν δουλεύει από τον Οκτώβριο του 2017 ως η προσωπική ιδιαιτέρα της Κέιτ και έχει έναν ρόλο παρόμοιο με του προσωπάρχη.
 
Είναι υπεύθυνη για τα πάντα από το να οργανώνει το πρόγραμμα της Δούκισσας και τις συναντήσεις της μέχρι να την συνοδεύει στις υποχρεώσεις της.
 
Μάλιστα, βοήθηκε την Δούκισσα να αναπτύξει τον ρόλο της στη συνεργασία με οργανισμούς που υποστηρίζουν παιδιά.
 
Η απόφαση να παραιτηθεί είναι για να αναζητήσει νέες προκλήσεις στον εργασιακό της τομέα και θα φύγει αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.
 
Όπως αναφέρει η Dailymail δεν συνηθίζεται μια ιδιαιτέρα να αποχωρεί τόσο σύντομα αλλά πηγές από το Παλάτι υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε σύγκρουση και διατηρούν φιλικές σχέσεις.
 
Απλά η Κουίν θέλει να κάνει ένα βήμα πίσω και καθώς είναι μητέρα ενός παιδιού να είναι σε θέση να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο ρόλο της ως μητέρα, καθώς τα ωράρια της μέχρι τώρα είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.