search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:19
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Μιλά η ΝΔ για «τουρισμό» όταν ο Μητσοτάκης ανήμερα του Πολυτεχνείου είναι σε long weekend στο Λονδίνο 

17.11.2019 18:28
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Μιλά η ΝΔ για «τουρισμό» όταν ο Μητσοτάκης ανήμερα του Πολυτεχνείου είναι σε long weekend στο Λονδίνο  - Media

 

Στο σχόλιο γαλάζιων πηγών που ανέφεραν ότι ο Τσίπρας πήγε ως τουρίστας στην πορεία του Πολυτεχνείου απαντούν δηκτικά από την Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά το σχόλιο πηγών του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξης:

“Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγαλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδοπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30