search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:15
MENU CLOSE

«Βόμβα» από το Facebook: Δοκιμάζει «δικό του» Instagram

17.11.2019 19:06
Πώς να «καθαρίσετε» το προφιλ σας σε Facebook, Instagram και Twitter - Media
 
Ο αριθμός των χρηστών εξακολουθεί να παραμένει τεράστιος στο Facebook, παρόλα αυτά, η εταιρεία αναζητά διαρκώς τρόπους για να κρατήσει τους χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο της και ειδικά τις νεαρές ηλικίες που έχουν στραφεί περισσότερο στα Instagram, TikTok και YouTube.
 
Γι’ αυτόν τον λόγο δοκιμάζει ένα νέο mode για το News Feed των χρηστών στο Facebook, το οποίο σε γενικές γραμμές θα το μετατρέπει σε….Instagram. Ονομάζεται Popular Photos και χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που εμφανίζει στο News Feed αποκλειστικά φωτογραφίες άλλων χρηστών.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechCrunch, το Popular Photos mode δημιουργεί ένα ατελείωτο feed φωτογραφιών από φίλους του χρήστη, τις οποίες βλέπει σε full-screen view, όπως δηλαδή στο Instagram.
 
Η ενεργοποίηση του mode γίνεται απλά ανοίγοντας μια οποιαδήποτε φωτογραφία από το News Feed του και σκρολάροντας στη συνέχεια προς τα κάτω, όπως γνωρίζουμε από τα Related Videos του κοινωνικού δικτύου.
 
Εκπρόσωπος της Facebook επιβεβαίωσε ότι όντως έγιναν δοκιμές, αλλά τόνισε πως έχουν σταματήσει από τον Οκτώβριο. Δεν αποκάλυψε, όμως, αν θα προχωρήσει η λειτουργία ή αν αποφασίστηκε να κοπεί.
 
Σημειώνεται, πάντως, ότι το Instagram ανήκει εδώ και μερικά χρόνια στο Facebook, το οποίο και το εξαγόρασε για το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.
 
Πηγή: TechGear
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13