search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:08
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Το συμβόλαιο που λήγει και οι διαπραγματεύσεις

18.11.2019 14:25
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Πενταετές συμβόλαιο με τον Alpha είχε υπογράψει η Ελένη Μενεγάκη. Το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2020 και παραμένει άγνωστη η τύχη της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

Όπως αναφέρει το  «TV Έθνος», οι διαπραγματεύσεις της Ελένης Μενεγάκη με το κανάλι θα ξεκινήσουν από «μηδενική βάση». Οπότε, αναμένεται να γίνει συζήτηση για το ύψος του συμβολαίου, το κόσνεπτ της εκπομπής, τη συχνότητα και τη ζώνη μετάδοσης που θα προτείνει η διοίκηση του καναλιού στην Μενεγάκη.

Μάλιστα. αι διαπραγματεύσεις αναμένεται να αρχίσουν αρκετό διάστημα πριν τη λήξη του πενταετούς συμβολαίου.Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις ξεκινούν αμέσως μετά το Πάσχα αλλά τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο οι συζητήσεις να αρχίζουν αρκετά αργότερα για λόγους τακτικής.

Σημειώνεται ότι διάφορες φήμες κυκλοφόρησαν πρόσφατα και υποστήριζαν ότι η Ελένη Μενεγάκη συζητά με το Star και με το Mega.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01