10/08/2020 05:59:03

Ελένη Μενεγάκη: Το συμβόλαιο που λήγει και οι διαπραγματεύσεις

Ελένη Μενεγάκη: Το συμβόλαιο που λήγει και οι διαπραγματεύσεις - Media

 

Πενταετές συμβόλαιο με τον Alpha είχε υπογράψει η Ελένη Μενεγάκη. Το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2020 και παραμένει άγνωστη η τύχη της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

Όπως αναφέρει το  «TV Έθνος», οι διαπραγματεύσεις της Ελένης Μενεγάκη με το κανάλι θα ξεκινήσουν από «μηδενική βάση». Οπότε, αναμένεται να γίνει συζήτηση για το ύψος του συμβολαίου, το κόσνεπτ της εκπομπής, τη συχνότητα και τη ζώνη μετάδοσης που θα προτείνει η διοίκηση του καναλιού στην Μενεγάκη.

Μάλιστα. αι διαπραγματεύσεις αναμένεται να αρχίσουν αρκετό διάστημα πριν τη λήξη του πενταετούς συμβολαίου.Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις ξεκινούν αμέσως μετά το Πάσχα αλλά τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο οι συζητήσεις να αρχίζουν αρκετά αργότερα για λόγους τακτικής.

Σημειώνεται ότι διάφορες φήμες κυκλοφόρησαν πρόσφατα και υποστήριζαν ότι η Ελένη Μενεγάκη συζητά με το Star και με το Mega.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.