search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:58
MENU CLOSE

Την Τρίτη η δίκη του νεαρού που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ – Η απίστευτη δικαιολογία του

18.11.2019 19:55
Κρήτη: Δικάζεται 45χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον φίλο της - Media
 
Την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Α’ Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη του 22χρονου, που παρενόχλησε σεξουαλικά μία φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 
Ο ίδιος, μιλώντας στους αστυνομικούς, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι… ήθελε να ανακουφιστεί.
 
Την ίδια στιγμή, η περιγραφή της φοιτήτριας για τα όσα συνέβησαν, σοκάρει. «Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου», είπε η φοιτήτρια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
 
Το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον 22χρονο, τον οποίο κατάφερε να ακινητοποιήσει με τη βοήθεια ενός φύλακα.
 
Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57