25/05/2020 12:33:51

Ρόδος: Παίρνει τηλέφωνα και παρενοχλεί σεξουαλικά αστυνομικούς και στρατιώτες

Ρόδος: Παίρνει τηλέφωνα και παρενοχλεί σεξουαλικά αστυνομικούς και στρατιώτες - Media

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό και την σύλληψη διαταραγμένου ατόμου, που παρενοχλεί καθημερινά σχεδόν τα τηλεφωνικά κέντρα νευραλγικών υπηρεσιών σωμάτων ασφαλείας κάνοντας ανήθικες προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου σε όσους ανταποκρίνονται στις κλήσεις του.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο διαταραγμένος άνδρας, μέσης ηλικίας, πέραν των τηλεφωνημάτων, που κάνει σε αστυνομικές υπηρεσίες στην Ρόδο αλλά και σε άλλα νησιά, φέρεται να επικοινωνεί τηλεφωνικά και σε στρατόπεδα και να παρενοχλεί στρατιώτες.

Ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου έχουν ταυτοποιήσει τις κλήσεις με συγκεκριμένο αριθμό σταθερού τηλεφώνου, που φέρεται να είναι καταγεγραμμένος επ’ ονόματι ατόμου υπεράνω πάσης υποψίας και για τον λόγο αυτό οι κινήσεις των αρχών είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Αρμοδίως έγινε την Τρίτη γνωστό ότι για το συγκεκριμένο άτομο υπήρχαν και στο παρελθόν υποψίες πλην όμως οι αστυνομικές αρχές περιορίστηκαν στο να του απευθύνουν συστάσεις μέσω της αρχής στην οποία υπάγεται προκειμένου να μην προκληθεί σκάνδαλο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.