search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:25
MENU CLOSE

Στη φυλακή ο Σέρχιο Κόκε – Δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό

21.11.2019 19:23
Στη φυλακή ο Σέρχιο Κόκε - Δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό - Media

 

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Σέρχιο Κόκε καθώς ο ανακριτής για την υπόθεση εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών που έχει συνταράξει την Ισπανία, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, ενώ δεν ορίστηκε και χρηματική εγγύηση για την αποφυλάκισή του κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει έγκλειστος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κόκε κατηγορείται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας και εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών. Μεταξύ των κρατουμένων είναι και ο αδερφός του  αλλά και πέντε ακόμα άτομα.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής συνελήφθη την Τρίτη (19/11) έπειτα από γιγαντιαία επιχείρηση (με την κωδική ονομασία Maskoke) της Αστυνομίας, που εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα. Η επιχείρηση έγινε ταυτόχρονα σε έντεκα διαφορετικά σημεία με τη συμμετοχή 150 ανδρών, και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 20 μελών της σπείρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20