search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:31
MENU CLOSE

Λονδίνο: Η σκόνη έκλεισε σταθμούς στο μετρό

22.11.2019 10:25
Λονδίνο: Η σκόνη έκλεισε σταθμούς στο μετρό  - Media

 

Η Transport London είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι η γραμμή Jubilee σταματάει στους σταθμούς αυτούς λόγω «εξαιρετικά υψηλών επιπέδων σκόνης».

Οι σταθμοί του υπογείου του Λονδίνου Canada Water και Canary Wharf έκλεισαν σήμερα μετά την συσσώρευση σκόνης στις αποβάθρες τους λόγω βλάβης σε σύστημα ανεμιστήρα σε σήραγγα, ανακοίνωσε η υπηρεσία μεταφορών του Λονδίνου Transport London.

Η αστυνομία των βρετανικών μέσων μεταφοράς ανακοίνωσε παράλληλα ότι δεν πρόκειται για ένα περιστατικό ασφάλειας ή που να αφορά την αστυνομία.

«Φαίνεται ότι ανεμιστήρας στην σήραγγα υπέστη βλάβη, φέρνοντας υπερβολική σκόνη στην αποβάθρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η Transport London είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι η γραμμή Jubilee σταματάει στους σταθμούς αυτούς λόγω «εξαιρετικά υψηλών επιπέδων σκόνης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:26