search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:46
MENU CLOSE

Νέα προβλήματα στη Χαλκιδική λόγω κακοκαιρίας: Υπερχείλισε ρέμα στην Ολυμπιάδα (Photos/Video)

22.11.2019 14:05
Νέα προβλήματα στη Χαλκιδική λόγω κακοκαιρίας: Υπερχείλισε ρέμα στην Ολυμπιάδα (Photos/Video) - Media

 

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει στη Χαλκιδική η κακοκαιρία. Υποχώρησε το οδόστρωμα σε επαρχιακή οδό, ενώ υπερχείλισε ρέμα στην Ολυμπιάδα.

Σειρά προβλημάτων έχει προκαλέσει στη Χαλκιδική η κακοκαιρία, με την κατάσταση στην Ολυμπιάδα να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη, καθώς υπερχείλισε ρέμα. 

Σύμφωνα με το thestival.gr, η έντονη βροχόπτωση και η συσσώρευση υδάτων και φερτών υλικών οδήγησε νωρίτερα στη διακοπή της κυκλοφορίας σε επαρχιακές οδούς, ενώ στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου – Ιερισσού υποχώρησε το οδόστρωμα, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων. 

Υποχώρησε το οδόστρωμα σε περιοχή της Χαλκιδικής λόγω κακοκαιρίας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το thesstoday.gr και όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκδικής, Στέλιος Βαλιάνος, στην Ολυμπιάδα υπερχείλισε ρέμα.

«Είμαστε σε ετοιμότητα μήπως χρειαστεί να κάνουμε κάτι πολύ έκτακτο, να ενισχύσουμε ενδεχομένως τα τοιχώματα του ρέματος, προκειμένου να αποτραπεί κάτι πολύ χειρότερο. Αυτήν την στιγμή πέφτει πολύ νερό και είναι επικίνδυνο να επέμβουν τα μηχανήματα», ανέφερε ο ίδιος. 

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το seleo.gr, υπήρξαν επιχειρήσεις απεγκλωβισμού κατοίκων, ενώ καταγράφονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο και οι Αρχές προχώρησαν προληπτικά σε εκκενώσει νηπιαγωγείων και σχολείων σε Νέα Ρόδα, Στρατώνι και Παλαιοχώρι. 

Παράλληλα, νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι έκλεισε το κτίριο, στο οποίο συστεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Νέου Μαρμαρά, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το λεβητοστάσιο.

dromos2

Φωτογραφίες: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:43