22/09/2020 11:15:37

Νέα προβλήματα στη Χαλκιδική λόγω κακοκαιρίας: Υπερχείλισε ρέμα στην Ολυμπιάδα (Photos/Video)

Νέα προβλήματα στη Χαλκιδική λόγω κακοκαιρίας: Υπερχείλισε ρέμα στην Ολυμπιάδα (Photos/Video) - Media

 

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει στη Χαλκιδική η κακοκαιρία. Υποχώρησε το οδόστρωμα σε επαρχιακή οδό, ενώ υπερχείλισε ρέμα στην Ολυμπιάδα.

Σειρά προβλημάτων έχει προκαλέσει στη Χαλκιδική η κακοκαιρία, με την κατάσταση στην Ολυμπιάδα να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη, καθώς υπερχείλισε ρέμα. 

Σύμφωνα με το thestival.gr, η έντονη βροχόπτωση και η συσσώρευση υδάτων και φερτών υλικών οδήγησε νωρίτερα στη διακοπή της κυκλοφορίας σε επαρχιακές οδούς, ενώ στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου - Ιερισσού υποχώρησε το οδόστρωμα, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων. 

Υποχώρησε το οδόστρωμα σε περιοχή της Χαλκιδικής λόγω κακοκαιρίας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το thesstoday.gr και όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκδικής, Στέλιος Βαλιάνος, στην Ολυμπιάδα υπερχείλισε ρέμα.

«Είμαστε σε ετοιμότητα μήπως χρειαστεί να κάνουμε κάτι πολύ έκτακτο, να ενισχύσουμε ενδεχομένως τα τοιχώματα του ρέματος, προκειμένου να αποτραπεί κάτι πολύ χειρότερο. Αυτήν την στιγμή πέφτει πολύ νερό και είναι επικίνδυνο να επέμβουν τα μηχανήματα», ανέφερε ο ίδιος. 

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το seleo.gr, υπήρξαν επιχειρήσεις απεγκλωβισμού κατοίκων, ενώ καταγράφονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο και οι Αρχές προχώρησαν προληπτικά σε εκκενώσει νηπιαγωγείων και σχολείων σε Νέα Ρόδα, Στρατώνι και Παλαιοχώρι. 

Παράλληλα, νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι έκλεισε το κτίριο, στο οποίο συστεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Νέου Μαρμαρά, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το λεβητοστάσιο.

dromos2

Φωτογραφίες: thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.