23/09/2020 07:28:50

Ανάρπαστατα τα «golden boys» που «ξέρουν» τα κόκκινα δάνεια

Ανάρπαστατα τα «golden boys» που «ξέρουν» τα κόκκινα δάνεια - Media

«Πολύφερνη νύφη» μεταξύ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων είναι όπως μαθαίνω οι εργαζόμενοι που έχουν ασχοληθεί και έχουν εμπειρία στα κόκκινα δάνεια. Καθώς το ενδιαφέρον όλου του συστήματος στρέφεται πλέον στη διαχείρισή τους, είναι λογικό να υπάρχει και αυξημένη ζήτηση για εκείνους που πραγματικά γνωρίζουν τη δουλειά. Έτσι, οι μεν τράπεζες δίνουν δελεαστικά «πακέτα» με επιπλέον μισθούς, αυξήσεις και προαγωγές προκειμένου να πείσουν τους εργαζόμενους να παραμείνουν και να μεταφερθούν στις δικές τους εταιρείες διαχείρισης. Οι δε ανεξάρτητοι servicers που διεκδικούν μερίδιο από την πίττα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά προκειμένου να δελεάσουν εργαζόμενους και στελέχη με εμπειρία.

Μπαράζ τηλεφωνημάτων

Σύμφωνα με το insider.gr αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα είτε από headhunters είναι από μεγάλες εταιρείες consulting και οι προτάσεις είναι πολύ δελεαστικές. Εξάλλου, όπως μου λένε, η συγκεκριμένη αγορά θα είναι «ζεστή» για τουλάχιστον τρία με πέντε χρόνια από σήμερα, οπότε υπάρχει και θα υπάρχει σοβαρό αντικείμενο για όσους ασχοληθούν με τα κόκκινα δάνεια.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.