search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Νέο παραλήρημα Μπογδάνου: Να ξεπεράσουμε τα ταμπού με τα ξερονήσια – Βεβαίως να πάνε πρόσφυγες εκεί

23.11.2019 11:02
Μπογδάνος: «Πολιτική ορθότητα, η σύγχρονη ιερά εξέταση» - Media

 

Υπερ της φιλοξενίας προσφύγων σε ερημικά νησιά τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στην εκπομπή Contra News του Γιώργου Μελιγγώνη. 

 «Βεβαίως μπορούν να πάνε πρόσφυγες στα ξερονήσια. Δεν πρέπει να έχουμε ταμπού! Είναι χώροι για να “φιλοξενήσουμε” κάποιους. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα ταμπού, να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ του παρελθόντος, τα μετεμφυλιακά και τα δικτατορικά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα νέο παραλήρημα.

«Η στόχευση είναι να χρησιμοποποιηθούν νησιά αραιοκατοικημένα, απομονωμένα. Εφόσον υπάρχει η στόχευση γιατί όχι. Είμαστε πια μια άλλη γενιά. Το ΚΚΕ είναι απολύτως νόμιμο κόμμα και πυλώνας του πολιτειακού μας συστήματος. Δεν μπορεί ο Έλληνας να έχει ίσα δικαιώματα με τον μετανάστη, τι να κάνουμε, έτσι είναι», συμπλήρωσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01