search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:13
MENU CLOSE

Τα «έτσουξε» η Εμίλια Κλαρκ με την Έμμα Τόμσον (Photos)

26.11.2019 16:04
Τα «έτσουξε» η Εμίλια Κλαρκ με την Έμμα Τόμσον (Photos) - Media

 

Η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ότι «έπινε πολύ» με την Έμμα Τόμσον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Last Christmas».

Η 33χρονη ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα δίπλα στην 60χρονη σταρ, που συνέγγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε ως η μητέρα της Κέιτ που υποδυόταν η Εμίλια Κλαρκ, Πέτρα.

 «Διασκεδάσαμε μαζί. Πρέπει επίσης να κταναλώσαμε πολύ αλκοόλ μαζί … και όχι μόνο στη σκηνή της χριστουγεννιάτικης αγοράς, αλλά και σε πολλά άλλα μέρη», είπε η ηθοποιός.

Η ταινία «Last Christmas» είναι εμπνευσμένη από τα τραγούδια του Τζορτζ Μάικλ και των Wham !. Η Κέιτ αγωνίζεται με τη ζωή αφού έμεινε άστεγη, ενώ παράλληλα εργάζεται σε αδιέξοδη δουλειά σε κατάστημα Χριστουγέννων όλο τον χρόνο.

Αφού συναντά τον μυστηριώδη Τομ (Henry Golding), η Κέιτ αρχίζει να ξαναβρίσκει τον εαυτό της και μαθαίνει πώς να γίνει ένα καλύτερο, με περισσότερη κατανόηση άτομο, καθώς αρχίζει να επικεντρώνεται στο λαμπρό μέλλον μπροστά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:13