search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:24
MENU CLOSE

Θλίψη: Πέθανε το κοάλα που είχε σωθεί «καψαλισμένο» από τις φωτιές της Αυστραλίας (Video)

26.11.2019 17:11
Θλίψη: Πέθανε το κοάλα που είχε σωθεί «καψαλισμένο» από τις φωτιές της Αυστραλίας (Video) - Media

 

Το βίντεο είχε κάνει καρδιές σε όλο τον κόσμο να ραγίσουν: μέσα από τις φλόγες της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που κατάκαψε την Αυστραλία, ένα τραυματισμένο κοάλα προσπαθούσε απεγνωσμένα να σωθεί, όταν μια γυναίκα μπήκε μέσα στη φωτιά και το έσωσε.

Το άτυχο κοάλα, έξω απο τις φλόγες, άφηνε σπαρακτικές κραυγές από τον πόνο που του προκαλούσαν τα εγκαύματα που είχε υποστεί, ωστόσο, ήταν ασφαλές και σε καλά χέρια και όλοι ήλπιζαν για το καλύτερο.

 

Δυστυχώς, το ζωάκι -που οι διασώστες του είχαν ονομάσει Λιούις- όχι μόνο δεν καλυτέρεψε, αλλά, τα τραύματά του χειροτέρεψαν με αποτέλεσμα οι γιατροί του  νοσοκομείου που νοσηλευόταν να αποφασίσουν να του κάνουν ευθανασία για να μην υποφέρει.

Η ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην Αυστραλία έχει κάψει ως σήμερα περίπου 2,5 εκατομμύρια εκτάρια και βιολόγοι εκφράζουν το φόβο ότι ο πληθυσμός των κοάλα κινδυνεύει πολύ σοβαρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01