search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:50
MENU CLOSE

Αινιγματικός Τραμπ: Ανέβασε φωτογραφία του στο τουίτερ ως… Ρόκι Μπαλμπόα

27.11.2019 17:22
Τραμπ: Δεν θα καταθέσω στην επιτροπή για την αποπομπή μου - Media

 

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, με τις αποκαλύψεις γύρω από το ουκρανικό σκάνδαλο να πλήττουν καθημερινά  την εικόνα του, ο Αμερικανός πρόεδρος προχώρησε σε μία τουλάχιστον… αινιγματική ανάρτηση κάνοντας φώτοσοπ και παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως Ρόκι Μπαλμπόα. 

Η υποστήριξη της αμερικανικής κοινής γνώμης στην παραπομπή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αυξάνεται σταθερά κατά τις τελευταίες εβδομάδες που διεξάγονται από την Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, οι δημόσιες (τηλεοπτικές) καταθέσεις σημαντικών μαρτύρων της έρευνας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης (Reuters/Ipsos) που δημοσιοποιήθηκαν χθες.

Η δημοσκόπηση αυτή έδειξε ότι το 47% Αμερικανών πιστεύει πως ο πρόεδρος Τραμπ «θα πρέπει να παραπεμφθεί», ενώ το 40% έχει αντίθετη άποψη.

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αυτής, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων κατά τις τελευταίες εβδομάδες (Reuters/Ipsos), δείχνουν ότι ο αριθμός των Αμερικανών που τάσσεται υπέρ της παραπομπής του Τραμπ αυξάνεται διαρκώς.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent, πάντως, ο Τραμπ προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση σε συνέχεια της προ ολίγων ωρών ομιλίας του, σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φλόριντα. Εκεί ανέφερε τα τελευταία λόγια του γιατρού του, όταν πριν από λίγες ημέρες υπεβλήθη σε μη προγραμματισμένο τσεκ απ: «Αφαιρέστε το πουκάμισό σας, κύριε, και δείξτε μας το πανέμορφο στήθος σας. Δεν έχουμε δει ποτέ ένα στήθος σαν αυτό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45