search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Σολωμού – Μουζουράκης: Η ζωή και οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό

30.11.2019 09:33
Μαρία Σολωμού: «Εγώ ανήκω στις γυναίκες που έχουν απατηθεί» – Τι είπε για τον Πάνο Ιωαννίδη - Media

 

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού δεν είναι πλέον μαζί. 

Η ηθοποιός και ο πολυπράγμων καλλιτέχνης άρχισαν να αντιμετωπίζουν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προβλήματα στη σχέση τους από το καλοκαίρι που πέρασε.

Ακούγεται, δε, έντονα πως το ζευγάρι είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση στη σχέση του από τότε που εκείνος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να κυνηγήσει το όνειρό του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αρχικά, το πάλεψαν και οι δύο προκειμένου να είναι μαζί, έστω κι από απόσταση.

Μέχρι που στις αρχές του φθινοπώρου άρχισαν να ακούγονται έντονες φήμες που τους ήθελαν να διανύουν τη σοβαρότερη κρίση στη σχέση τους.

Κάτι που αποδείχτηκε ότι ήταν πέρα για πέρα αληθινό από τη στιγμή που έγινε γνωστή, πριν από λίγο καιρό, η είδηση ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει.

Η Μαρία Σολωμού, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον Πάνο Μουζουράκη, απλά τους άφησε… σύξυλους όλους και έφυγε ενώ και εκείνος τήρησε σιγή ιχθύος γύρω από τον χωρισμό τους. Μέχρι που αυτός επιβεβαιώθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο τραγουδιστής, ηθοποιός και κριτής του The Voice βρίσκεται πλέον σε νέα σχέση.

Ο λόγος για την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά με την οποία ο Πάνος Μουζουράκης μοιράζεται πλέον τις ίδιες ανησυχίες και μάλιστα το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί μαζί στο Λος Άντζελες σε πρόσφατο κοινό τους ταξίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του gossiptv.gr, οι δυο τους δεν έχουν καμία σχέση πλέον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:28