search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Instagram: Πώς θα μπορείτε να βλέπετε τα likes (Photo)

03.12.2019 19:11
Instagram: Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα μαντεύει την ηλικία των χρηστών - Media

 

Εδώ και αρκετό καιρό, το Instagram έχει ανακοινώσει ότι τα κρύβει τα likes που παίρνουν οι αναρτήσεις των χρηστών του, προκειμένου να βάλει φρένο στον ανταγωνισμό των likes και τα ψυχολογικά προβλήματα που αυτός προκαλεί.

Η απόφαση του Instagram προκάλεσε πανικό και σφοδρές αντιδράσεις στους influencers του μέσου, αλλά και διάφορες celebrities, οι οποίες δήλωσαν ότι θα εγκαταλείψουν το μέσο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι προγραμματιστές ήδη βρίσκονται ένα βήμα μπροστά και δίνουν λύση στο πρόβλημα της απόκρυψης των likes, όπως αποκαλύπτει το Tech Crunch.

Έτσι, ήδη υπάρχει μια επέκταση για browsers (για τον Chrome, για την ακρίβεια), η οποία «ξεκλειδώνει» τα likes, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία.

Μέχρι το Instagram να απαντήσει αν η επέκταση δεν παραβιάζει τους κανόνες χρήσης του, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τα likes τους και η ζωή θα συνεχίζεται όπως πριν…

Πηγή: Yahoo!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01