search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:56
MENU CLOSE

Super League: «Άμεση εξέταση της υπόθεσης, κανένα ερωτηματικό στην κοινή γνώμη»

04.12.2019 18:00
Super League: «Άμεση εξέταση της υπόθεσης, κανένα ερωτηματικό στην κοινή γνώμη» - Media

 

Τη δική της θέση αναφορικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη εξέφρασε με επίσημο τρόπο η Super League.

Την ανάγκη για άμεση εξέταση της υπόθεσης αναφορικά με τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη που κυριαρχεί στη ειδησεογραφία τονίζει η Super League με επίσημη θέση που πήρε μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις.

Παράλληλα, προσθέτει ότι από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθούν όλες οι διαδικασίες, δεν θα πρέπει η κοινή γνώμη να έχει το παραμικρό ερωτηματικό σχετικά με το ζήτημα.

Αναλυτικά:

«Είναι αυτονόητο πως η Super League, θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση εξέταση της υπόθεσης από το αρμόδιο θεσμικά όργανο της Πολιτείας, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Η όποια απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να ανακοινωθεί ταχύτατα, μετά την διερεύνηση των στοιχείων όλων των πλευρών, ώστε να μη μείνει το παραμικρό ερωτηματικό στην κοινή γνώμη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:56