27/01/2020 22:43:33

«Κλεομένης» - «Άγριες Μέλισσες»: «Ο γιoς μου κάνει κλασικό μπαλέτο, το κορμί του είναι φτιαγμένο για αυτό» (Video)

«Κλεομένης» - «Άγριες Μέλισσες»: «Ο γιoς μου κάνει κλασικό μπαλέτο, το κορμί του είναι φτιαγμένο για αυτό» (Video) - Media

 

Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, που έχει το ρόλο του «Κλεομένη Ψαθά» στις «Αγριες Μέλισσες», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση αλλά και την οικογένειά του.

Όπως δήλωσε, αισθάνεται πολύ τυχερός που συμμετέχει στις «Αγριες Μέλισσες», με έναν ρόλο, που όπως αποκάλυψε, του είχε προταθεί από το καλοκαίρι. «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συμμετέχω σε αυτή την εκπληκτική σειρά, η αγάπη του κόσμου είναι μοναδική και ο τρόπος που εκδηλώνεται και στηρίζει πολύ τη σειρά. Με τον Λευτέρη Χαρίτο γνωριζόμασταν από παλιά και είχα τη χαρά κάποια στιγμή να με φωνάξει και να μου πει για έναν συγκεκριμένο ρόλο», είπε και πρόσθεσε: «Και όταν τον άκουσα και μου τον εξήγησε, θυμάμαι ότι φεύγοντας από τη συνάντησή μας, σταμάτησα με το αυτοκίνητο γιατί ήταν τέτοια η χαρά και η επιθυμία να κάνω αυτό το ρόλο, σταμάτησα και του έστειλα μήνυμα, που δεν το συνηθίζω, και του είπα ότι θέλω πολύ αυτό το ρόλο και με έχει ιντριγκάρει πάρα πολύ.

«Δεν ξέρω αν ο Κλεομένης θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή σε μεγάλο πλαίσιο της σειράς, αλλά σίγουρα στο σπίτι του Δούκα έρχεται ως γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και ξεκινάει ένα “κυνηγητό” της Πηνελόπης», τόνισε ο Θανάσης Κουρλαμπάς αναφερόμενος στον ρόλο του. 

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είπε ότι η κόρη του έχει κλίση στη μουσική και ο γιος του αγαπάει το κλασικό μπαλέτο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο γιος του προετοιμάζεται να βάλει τον χορό βαθιά στη ζωή του με ανώτερες σπουδές και πολύ καλή δασκάλα.

Όπως εξήγησε «ο γιος μου είναι η τέταρτη χρονιά που κάνει κλασικό μπαλέτο. Νομίζω είναι καλός. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο και αυτό που βλέπω στο παιδί είναι πόσο το αγαπάει αυτό. Είναι σε μια σχολή που δεν κάνει παραστάσεις αλλά είναι σε μια σχολή που κάνει χορό για να μπει πιο βαθιά στη ζωή τους. Τον έχω δει σε μάθημα και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Είναι μικρός ακόμα, δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι μια καταπληκτική καθηγήτρια που έχει δύο αγόρια μαθητές που τους κάνει εντατικά μάθημα ώστε σε κάποια χρόνια να μπουν πιο σταθερά σε αυτό το πράγμα».

«Οταν βλέπεις το κορμί του, τη διάθεσή του να είναι φτιαγμένα για αυτό και να το θέλει είναι έγκλημα να το σταματήσεις. Υπήρξε άνθρωπος στο σχολικό του περιβάλλον που μου είπε βάλτο να παίξει και μπάλα», πρόσθεσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.